Jõhvika-tšillimoos

Sobib ideaalselt seltsiliseks verivorsti juurde, samuti liha, juustu või lihtsalt röstsaia peale. Moos pälvis hulgaliselt kiidusõnu ja seda teenitult! Kindlasti läheb kordamisele.

Retsept leitud ajakirjast Toit ja Trend detsembrikuu numbrist. Retseptist tuled 2x 300ml purki moosi.

  • 400g jõhvikaid (sobivad ka külmutatud, samuti sobib segu jõhvikas+pohlad)
  • 3,5dl (moosi)suhkrut
  • 1 väike jalapeno pipar või 2 tšillipipra kauna (kasutasime tšillipipart)
  1. Puhasta tšillikaunad seemnetest ning lõika ribadeks.
  2. Kuumuta potis 2,5dl vett ning lisa ülejäänud ained.
  3. Kuumuta kuni jõhvikad hakkavad potis plõksima ning keeda umbes 15 minutit keskmisel tulel.
  4. Pane moos puhastesse purkidesse ning söö ise või kingi lähedastele 😉

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s