Lillkapsa-brokolipüreesupp

Tegemist on imemaitsva ja imeilusalt rohelise supiga, mida võiks sööma jäädagi. Aga sellest pole midagi, võib rahus süüa. Midagi üleliigset selles ei ole, samas pakatab potitäis suppi tervislikkusest.

Üks minu lemmikumaid suppe kohe kindlasti! Retsept nami-namist. Muutsin vaid seda, et ei hautanud kapsaid koos porruga, kuna ei näinud sellel suurt mõtet. Lasin lihtsalt pehmeks keeda.

Kogus viiele:

  • 400g lillkapsast
  • 300g brokolit
  • 50g porrut
  • veidi õli
  • 1l vett
  • 1 puljongikuubik
  • 100g lahjat toorjuustu
  • 0,5tl soola
  • 0,5tl musta pipart
  1. Pese kapsad ja lõika õisikuteks, kui kasutad värsket kapsast. Külmutatud lisa kohe suppi.
  2. Lõika porru pikuti pooleks ja pese hoolega kihtide vahed ning viiluta.
  3. Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli ja hauta selles porrut mõni minut.
  4. Lisa kapsad, vesi ja puljongikuubik ning keeda pehmenemiseni.
  5. Püreesta supp, lisa toorjuust ning maitseained.

 

4 thoughts on “Lillkapsa-brokolipüreesupp

  1. Tegin! Tõesti on suurepärane! Kuna sibulalaadsed asjad nii väga ei istu, siis asendasin küüslauguga ja super! Ei praadinud läbi enne, lisasin juurde, kui supp oli püreestatud ja tõesti nämmmmmu🙂

  2. Pingback: Lillkapsa-brokolipüreesupp – kadrikypsetab

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s