Lillkapsa-brokolipüreesupp

Tegemist on imemaitsva ja imeilusalt rohelise supiga, mida võiks sööma jäädagi. Aga sellest pole midagi, võib rahus süüa. Midagi üleliigset selles ei ole, samas pakatab potitäis suppi tervislikkusest.

Üks minu lemmikumaid suppe kohe kindlasti! Retsept nami-namist. Muutsin vaid seda, et ei hautanud kapsaid koos porruga, kuna ei näinud sellel suurt mõtet. Lasin lihtsalt pehmeks keeda.

Kogus viiele:

  • 400g lillkapsast
  • 300g brokolit
  • 50g porrut
  • veidi õli
  • 1l vett
  • 1 puljongikuubik
  • 100g lahjat toorjuustu
  • 0,5tl soola
  • 0,5tl musta pipart
  1. Pese kapsad ja lõika õisikuteks, kui kasutad värsket kapsast. Külmutatud lisa kohe suppi.
  2. Lõika porru pikuti pooleks ja pese hoolega kihtide vahed ning viiluta.
  3. Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli ja hauta selles porrut mõni minut.
  4. Lisa kapsad, vesi ja puljongikuubik ning keeda pehmenemiseni.
  5. Püreesta supp, lisa toorjuust ning maitseained.

 

Advertisements

4 thoughts on “Lillkapsa-brokolipüreesupp

  1. Tegin! Tõesti on suurepärane! Kuna sibulalaadsed asjad nii väga ei istu, siis asendasin küüslauguga ja super! Ei praadinud läbi enne, lisasin juurde, kui supp oli püreestatud ja tõesti nämmmmmu 🙂

  2. Pingback: Lillkapsa-brokolipüreesupp – kadrikypsetab

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s