Väikesed pirukad suvikõrvitsa ja tomatiga

Jällegi midagi kategooriast: lihtne-kiire-ülimaitsev!

Kogused pole eriti olulised, silma järgi:

  • pärmi-lehttainas
  • suvikõrvits
  • (kirss)tomat
  • sinihallitusjuust
  • oregano
  • sool
  • määrimiseks muna
  1. Lõika suvikõrvitsad õhukesteks seibideks ja raputa peale veidi soola, lase u 20 minutit seista, seejärel pühi köögipaberiga eraldunud vedelik ja üleliigne sool ära.
  2. Rulli tainas õhemaks, lõika soovitud kujuga-suurusega tükid – näiteks ruudud. Tõmba noaga umbes cm kauguselt äärest piirdejoon, kuid ära päris läbi lõika. Siis kerkivad servad kenasti.
  3. Lao iga tükikese peale suvikõrvitsaviilud ja tomativiilud.
  4. Raputa peale oreganot ning pudista maitse järgi sinihallitusjuustu.
  5. Määri servad lahtiklopitud munaga.
  6. Küpseta 225-kraadises ahjus u 10 minutit, kuni piruka servad on kuldsed.
  7. Parimad veidi jahtununa, kuid ka päris külmana võtab mõmisema😉

 

3 thoughts on “Väikesed pirukad suvikõrvitsa ja tomatiga

  1. Pingback: What the World Eats : Estonia | potsoup

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s