Vinku-ampsud

Jällegi midagi lihtsat ja kiiret suupistelauale. Selliseid viineripirukaid on vist enamjaolt kõik teinud, kuid nad tulid seekord lihtsalt nii vahvad välja! Varem olen pannud terve viineri, kuid nüüd lõikasin nad keskelt pooleks ning vinkud läksid toredasti kerra 😛

Vaja läheb:

  • (pärmi)lehttaigent
  • viinereid
  • määrimiseks muna
  1. Lõika viinerid pikuti keskelt pooleks.
  2. Rulli tainas lahti ning lõika peenikesed ribad.
  3. Keera riba ümber viineri, jättes väikesed vahed.
  4. Pintselda pealt lahtiklopitud munaga.
  5. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni tainas on pealt ilus kuldne.
Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s