Vinku-ampsud

Jällegi midagi lihtsat ja kiiret suupistelauale. Selliseid viineripirukaid on vist enamjaolt kõik teinud, kuid nad tulid seekord lihtsalt nii vahvad välja! Varem olen pannud terve viineri, kuid nüüd lõikasin nad keskelt pooleks ning vinkud läksid toredasti kerra😛

Vaja läheb:

  • (pärmi)lehttaigent
  • viinereid
  • määrimiseks muna
  1. Lõika viinerid pikuti keskelt pooleks.
  2. Rulli tainas lahti ning lõika peenikesed ribad.
  3. Keera riba ümber viineri, jättes väikesed vahed.
  4. Pintselda pealt lahtiklopitud munaga.
  5. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni tainas on pealt ilus kuldne.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s