Suitsune kanapirukas

Suitsukana ja suitsujuustu sisaldav pirukas pälvis sööjatelt vaid kiidusõnu! Sobib söömiseks nii leigena kui jahtununa, kõrvale passib hästi värske salat või lihtsalt köögiviljavalik nagu minagi pakkusin.

Pirukasse läheb:

  • 400-500g lehttainast
  • 1 suur suitsukana koib
  • 1 suur või 2 väiksemat paprikat
  • 200 g ananassikonservi omas mahlas
  • 2 dl 10% koort või piima
  • 3 muna
  • 150g suitsujuustu
  • maitseks pisut soola, kuivatatud basiilikut ja oreganot (või pitsamaitseainet)
  1. Vooderda 24-26 cm vormi põhi ja ääred taignaga (ääred võid esialgu veidi kõrgemad jätta, et need pärast piruka peale kenasti keerata)
  2. Puhasta kanakoib nahast ja nähtavast rasvast, haki tükkideks.
  3. Haki suitsujuust ja parpika kuubikuteks.
  4. Aseta täidis taignale.
  5. Klopi munad koorega lahti, maitsesta ning vala täidisele.
  6. Keera kõrgemad taignaääred koogile, määri munaga.
  7. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 45minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s