Marianne toorjuustusaiad

Pirukateost jäi pisut lehttainast üle, seega oli võimalus mõni magus amps lauale teha. Üks uues kodus olemise miinus on see, et köögikappidesse ei ole kõiksugu erinevat kraami koguneda jõudnud, mida siis kokkamise käigus improviseerides saaks ära kasutada. Küll aga oli külmkapis peidus ricottakoogi tegemisest järgi jäänud veidi Milka toorjuustu, tortillarullidest maitsestamata toorjuustu ning kommikausis mõni Fazeri Marianne komm. Headest asjadest ei ole võimalik halba asja kokku keerata ning tulemus sai ülimaitsev! Kohe nii hea, et väärib kirja panemist, meelde jätmist ja uuesti tegemist. Rullikesed ei ole liiga magusad, kõike on täpselt parajalt😉

Ainete kogust ei anna, oleneb kui palju saiu on plaanis rullida. Mõlemat toorjuustu võiks olla enam-vähem võrdses koguses, mida määrida tainale mõnus kiht ning purustatud kommidega ei peaks ka kokku hoidma. Koostisosi ise palju ei ole:

  • lehttainas
  • maitsestamata toorjuust
  • Philadelphia Milka toorjuust
  • Fazeri Marianne kommid
  • määrimiseks muna
  1. Rulli tainas laiali.
  2. Sega omavahel toorjuustud ning määri tainale.
  3. Purusta kommid (noa küljega peale surudes saab seda edukalt teha) ning raputa toorjuustule.
  4. Keera rulli ning lõika meelepärase suurusega tükid.
  5. Aseta saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning määri pealt lahtiklopitud munaga.
  6. Küpseta 225-kraadises ahjus 10-15 minutit.
  7. On head nii veidi jahtununa kui päris külmalt. Ahjusooja saia kõrvale sobiks ülihästi pallike vaniljejäätist😉

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s