Kaneelikeerud

No ei saa nende kohta öelda kaneelisaiad. Kui neid küpsetisi nimetada kaneelirullideks, siis jääksid nad alla igasugust arvestust. Aga kui neid mitte pehmete-mõnustate-pärmitaignast kaneelirullidega võrrelda, siis on nad täitsa mõnusad magusad ampsud, mida on ülilihtne kiiruga ahju visata ja snäkilauale panna. Mulle meeldisid kõige paremini jahtununa. Tegevuskäik lihtne ja ilmselt retsepti ei vajakski.. kõike silma järgi – aga suhkrut ja kaneeli ikka helde käega 😉

  • Lehttaigen
  • Või
  • Suhkur
  • Kaneel
  • Määrimiseks muna
  1. Rulli lehttainas laiali ja määri pealt sulatatud võiga.
  2. Raputa peale suhkrut ja kaneeli.
  3. Keera rulli, lõika seibideks ja määri kergelt munaga.
  4. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 10-15 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s