Kaneelikeerud

No ei saa nende kohta öelda kaneelisaiad. Kui neid küpsetisi nimetada kaneelirullideks, siis jääksid nad alla igasugust arvestust. Aga kui neid mitte pehmete-mõnustate-pärmitaignast kaneelirullidega võrrelda, siis on nad täitsa mõnusad magusad ampsud, mida on ülilihtne kiiruga ahju visata ja snäkilauale panna. Mulle meeldisid kõige paremini jahtununa. Tegevuskäik lihtne ja ilmselt retsepti ei vajakski.. kõike silma järgi – aga suhkrut ja kaneeli ikka helde käega😉

  • Lehttaigen
  • Või
  • Suhkur
  • Kaneel
  • Määrimiseks muna
  1. Rulli lehttainas laiali ja määri pealt sulatatud võiga.
  2. Raputa peale suhkrut ja kaneeli.
  3. Keera rulli, lõika seibideks ja määri kergelt munaga.
  4. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 10-15 minutit.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s