Meie pitsa

Umbes kord kuus võtame mehega ette kvaliteetreedeõhtu pitsa ja filmidega (aeg maha, telefonid hääletuks, laptopid eemale). Pideval non-stop režiimil olles, millel lõppu ei näe tulevat, on sellised õhtud eluspüsimiseks lausa hädavajalikud.

Nii palju kui on inimesi, on ka pitsalemmikuid. Väljas süües peame tihti pettuma – kord on pitsa nii kõva, et sellega võitlemiseks on juba ohtlikumaid terariistasid vaja, kord on täidist vähe, kord ei erista täidise olemasolu metsiku juustuhunniku alt äragi (no ei tellinud juustupitsat), ja eks virisemiseks leiab alati põhjuse😛. Mainiks ära, et Solarise keskuse Vapianos ei leidnud meiesugused kriitikud ühtegi asja, mille kallal nokkida. Seal pitsatame kindlasti veel!

Isetehtud tainas on küll üle kõige, aga enamasti olen läinud lihtsama vastupanu teed ja kasutanud pulbrit. Ükskord tegime 2 pitsat – ühe Vilma ja teise Domina pitsapõhja pulbriga. Kui olime Domina põhja maitsnud ja jäime rahule, siis Vilmapõhi ei meenutanud eriti õiget pitsapõhja.

Meie lemmikusse läheb:

  • 1 pakk pitsapõhjapulbrit (Domina)
  • Ürtidega tomatikaste pitsale
  • Paprika
  • Konservananass (omas mahlas)
  • Marineeritud kurk
  • Kanafilee (ise maitsestada või valmis marinaadis)
  • Pepperoni täissuitsuvorst (üliõhukeste viiludega pakendis)
  • Juust
  • Tomat
  • Pitsamaitseaine
  • Oregano
  • (terava silmaga lugejad märkasid pildil ka šampinjone, kuid neid ma võisin ainult oma tükile panna, soovitati veel seened juustu peale panna, et kindlalt näha oleks, kus nad asuvad)
  1. Valmista pitsapõhi pakendi juhiste järgi. Võid lisada juba tainasse natuke pitsamaitseainet.
  2. Lõika kanafilee ribad väiksemaks ja pruunista pannil.
  3. Haki marineeritud kurk, paprika. Viiluta tomat õhukeselt. Nõruta ananassikonserv ning riivi juust.
  4. Rulli tainas ahjuplaadile, kata tomatikastme ja pitsamaitseainega.
  5. Laota peale katteained.
  6. Küpseta 220 kraadi juures 10-20 minutit (oleneb kui paksu kattega teed).

Magustoiduks kastsime melonikuubikuid sulatatud piimašokolaadi sisse. Väga mõnus kooslus – värske ja mahlane melon tasakaalustab šokolaadi magusust, šokolaad jällegi tasakaalustab meloni teistmoodi magusust. Mõlemat asja ei saa eraldi palju korraga süüa, aga kahekesi koos võib nendega pikemaltki maiustada ;)  Meeslemmik kastis mõned kuubikud šokolaadi ja pani külmpkappi tahenema – kasutame seda kindlasti mõnikord snäkilaual! Foto tegemiseks söömise kõrvalt aega ei leinud, aga ilusad šokolaadipruunide põskedega kollased kuubikukesed olid.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s