Hakklihamuffinid

Niivõrd-kuivõrd neid muffiniteks saab nimetada, aga muffinipannis need mõnusad kotletilised palad valmivad. Väga toitvad ja väga lihtne teha! Maitsesid samuti hästi. Võib kasutada ka teist sorti hakkliha, mul ootas kapis parajasti kanahakkliha oma korda. Kõrvale sobib väga hästi rohelise sibulaga kartulipuder või lihtsalt salat.

Mehega mõtlesime, et järgmine kord sokutame paprika ja ananassi ka täidisesse 🙂 Idee sain kokkama.blogspot.com blogist

Tainas:

  • 1dl riivsaia
  • 2dl hapukoort
  • 1 sibul
  • 500g (kana)hakkliha
  • 1 purustatud küüslauguküüs
  • 1 muna
  • 1tl soola
  • 0,5 tl purustatud musta pipart
  • soovi korral broilerimaitseainet, kuid siis panna vähem soola

Täidis:

  • 200g juustu
  • 2 tomatit
  • pitsamaitseainet

Tegutse järgmiselt:

  1. Sega riivsai suures kausis hapukoorega ja jäta 10 minutiks paisuma
  2. Haki sibul, purusta küüslauk ja sega kõik taina komponendid kokku
  3. Määri 12-augulise muffinipanni pesad võiga ja pane igasse pessa hakklihataigent surudes (soovitavalt jahuste kätega) seda vastu servasid
  4. Täidise jaoks riivi jämeda riiviga juust ning viiluta tomat
  5. Pane igasse pessa juustu, seejärel tomat ja pitsamaitseaine ning kõige peale uuesti juustu
  6. Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit
Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s