Hakklihamuffinid

Niivõrd-kuivõrd neid muffiniteks saab nimetada, aga muffinipannis need mõnusad kotletilised palad valmivad. Väga toitvad ja väga lihtne teha! Maitsesid samuti hästi. Võib kasutada ka teist sorti hakkliha, mul ootas kapis parajasti kanahakkliha oma korda. Kõrvale sobib väga hästi rohelise sibulaga kartulipuder või lihtsalt salat.

Mehega mõtlesime, et järgmine kord sokutame paprika ja ananassi ka täidisesse🙂 Idee sain kokkama.blogspot.com blogist

Tainas:

  • 1dl riivsaia
  • 2dl hapukoort
  • 1 sibul
  • 500g (kana)hakkliha
  • 1 purustatud küüslauguküüs
  • 1 muna
  • 1tl soola
  • 0,5 tl purustatud musta pipart
  • soovi korral broilerimaitseainet, kuid siis panna vähem soola

Täidis:

  • 200g juustu
  • 2 tomatit
  • pitsamaitseainet

Tegutse järgmiselt:

  1. Sega riivsai suures kausis hapukoorega ja jäta 10 minutiks paisuma
  2. Haki sibul, purusta küüslauk ja sega kõik taina komponendid kokku
  3. Määri 12-augulise muffinipanni pesad võiga ja pane igasse pessa hakklihataigent surudes (soovitavalt jahuste kätega) seda vastu servasid
  4. Täidise jaoks riivi jämeda riiviga juust ning viiluta tomat
  5. Pane igasse pessa juustu, seejärel tomat ja pitsamaitseaine ning kõige peale uuesti juustu
  6. Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s